Leilas foto

Hobbyfotorgraf som fotar då lusten infinner sig

Väntar in matte

Alva väntar alltid in mig ifall jag kommer  efter 🙂

Alva

6 kommentarer

 1. Så snällt av Alva!

 2. Härligt med hund <3
  Jag har ingen dock, men det måste vara ett fantastiskt sällskap på promenaderna.

 3. Bra när någon väntar på en 🙂

  Ja det är lagom stort projekt och skaffa ny säng, så man drar sig lite för det, haha. men det är så skönt när man väl gjort det.

 4. ´Fina vovven som väntar på matte. Blinka glömmer av sig när vi traskar omkring här hemmavid, ser hon mig inte så går hon hem och lägger sig på farstubron. Och det funkar ju, men det går en och annan bil här också, så helst vill jag ha koll på var hon är. Koppel har jag bara om vi ska gå på byn. På så sätt är det skönt med en äldre hund, man slipper hänga i kopplet, hihi
  Kram

 5. Fint med så omsorgsfullt promenadsällskap!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2018 Leilas foto

Tema av Anders NorenUpp ↑