Leilas foto

Hobbyfotorgraf som fotar då lusten infinner sig

Om mig

Kvinna född -66 . Tre barn plus två bonusbarn. Bor i Sala och jobbar inom vården. Började att husera på nätet 2001 och då var det kodande/hemsidebygge som gällde plus att pula i Paintshop.  Efter att åren gått så har mitt intresse för html och Psp svalnat då Photoshop och fotografering kom in i mitt liv. Fanns många år under adressen  ladyley.se men beslutade mig  i Aug 2016 att lägga ner den sidan och börja om på nytt. Var ett svårt beslut då allt som fanns på ladyley.se skulle raderas. Men nu är det gjort och jag började om på ny kula fast det tog ända till hösten 2016 innan jag kom igång.

Jag är den amatörfotograf som fotar då lusten faller på och tiden finns. Jag har en Nikon systemkamera D5300 och försöker lära mig allt om slutare, bländar och ISO mm. Ibland kommer jag lägga ut mobilfoton då Nikon inte är med mig. Fotar då med en Samsung J5

Alla foton som finns på leilasfoto.se är tagna utav mig om inget annat anges.

leila almqvistFoto taget av Malin

// Leila

 

 

1 kommentar

  1. Hejsan och tack för att du tittade in till mig. Jag är ju mycket äldre än du, men vi debuterade ungefär samma år på nätet och precis som du hade jag en egenkodad hemsida och sen till och med en egenkodad blogg. Det var vansinnigt roligt, men tog alldeles för mycket tid, så att blogga på en vanlig bloggportal fick bli alternativet. Hemsidan har jag ännu kvar, men det är bara startsidan jag håller uppdaterad.
    Precis som du gillar jag att fotografera, men jag är inte alls så duktig som du och jag har inte ens en riktig kamera utan använder bara mobilen.
    Så du ser, vi har en del gemensamt även om det skiljer 26 år i ålder.
    Varma hälsningar, Ingrid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2018 Leilas foto

Tema av Anders NorenUpp ↑