Leilas foto

Hobbyfotorgraf som fotar då lusten infinner sig

Mörkerfoto i Sala stadspark

Då jag tränar och försöker mig på mörkerfoto så åkte jag och  Malin ner till Sala stadspark med våra kameror. Kallt var det men vi fick lite foton tagna. De flesta åkte i sopen men några var jag nöjd med.

Sala stadspark

Här har jag inställningar f 13 , s 25 och ISO 100 . Fotograferat i Manuellt läge för att lära mig förstå sambandet mellan bländare, slutare och ISO. Det är svårt men det är bara att träna vidare, ju mer jag fotograferar ju mer lär jag mig såklart.

Här är det vy över dammen mot Kristina kyrka

Sala stadspark

Här har jag använt f 13, s 30 , ISO 640.

Sen passa vi på att leka lite också. Här snurrar Malin med sin mobil och då kan man få lite roliga bilder 🙂

Stadsparken

Ljusring med mobilen

 

 

3 kommentarer

  1. Men wow!
    Jättefinabilder! Ja det är svårt att fota i mörker, men tack för tips 🙂

  2. Alltså, bilden på kyrkan är bara så underbar. Den älskar jag. Alla ljusen som speglas i den helt lugna dammen.

  3. Jag säger också WOW,. speciellt till första fotot. Man måste ha en systemkamera för att få till det så. Precis som jag önskar att jag kunde fota, men anser inte att det är värt för mig att offra slantar på en bättre kamera för jag vill ändå ha en som får plats i fickan…
    Du är verkligen ihärdig och tränar som om du gick en kurs. Jag gick faktiskt en kurs för några år sedan i stan, men blev ganska besviken över kvaliteten på kursen. Den lokala fotoklubben var arrangör, o han som höll i kursen var säkert en duktig fotograf men dessvärre inte en duktig pedagog…
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2018 Leilas foto

Tema av Anders NorenUpp ↑