Leilas foto

Hobbyfotorgraf som fotar då lusten infinner sig

I ett hus i skogens slut

Jag fortsätter med att försöka lära mig få bra mörker foto. Svårt men så roligt. Att stå i mörker och frysa, fippla på knapparna utan vantar. Svärandes ibland då det bara krånglar 🙂 . Där jag stod var det kolsvart och hade en liten ficklampa som hjälp att hitta rätt men den måste jag släcka varje gång kameran jobbar. Kolla bilden sen nytt försök och igår var det så kallt. Men en bild fick jag med både fel och brister men jag är nöjd. Gör framsteg, sakta men säkert

2 kommentarer

  1. …liten tomte tittar ut. Haren skuttar fram så fort, klappar på dess port. Hjälp, ack hjälp, ack hjälp du mig, annars skjuter jägarn mig。 Kom, ja kom i stugan in, räck mig handen din.

  2. Om du kikar på min sida, då kikar jag på din
    Vad trevligt att du inte bara publicera foton utan skriver också nogra tankar till varje fotografi.

    Mvh Daniel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2018 Leilas foto

Tema av Anders NorenUpp ↑