Leilas foto

Hobbyfotorgraf som fotar då lusten infinner sig

Foto på Vera

Var med till min systerdotters häst och fick då träna att fota barn då hennes snälla dotter Vera ställde upp som modell .

Vera

Sitter tålmodigt medans jag knappar på kameran

Vera

Hoppar högt så jag får träna på att fota henne i luften. Tyvärr hamna skärpan alldeles fel. Blir till att öva på att fota nåt i rörelse 🙂

4 kommentarer

  1. Jag tycker att du lyckats riktigt bra med hopp-bilden, men jag ser nog inte sådant som var skärpan borde vara och inte.

  2. Väldigt fina bilder. Kul när man har en vacker modell som ställer upp.

  3. Nu fattar jag inte, hoppande flickan är ju hur skarp som helst! Eller har jag fel på synen? Roligt att testa olika bildmotiv, jag bara knäpper jag, när och där jag går och står. Rörliga motiv passar inte för min lilla kamera och min obefintliga kunskap om fotokonst. Men knäpper man tillräckligt många bilder tillräckligt ofta så kan ju slumpen se till att något blir lyckat i alla fall.
    Ha en trevlig helg

  4. Fint porträtt och snyggt fångat hopp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2018 Leilas foto

Tema av Anders NorenUpp ↑