Leilas foto

Hobbyfotorgraf som fotar då lusten infinner sig

Beroende av salva

Mina salvor jag använder varje dag. Är jag en Salvoman? Hur gjorde de förr?

Salvor

3 kommentarer

  1. Jag tror att de klarade sig ganska bra utan salvor. De tvättade sig ju inte så ofta som vi. Vår hud torkar ut av allt badande och duschande.

  2. Hej, jag håller med Ingrid, huden behövde inte tillföras lika mycket fukt som nuförtiden. Jag använder ingen hudlotion, den blir huden beroende av och jag är lat av naturen…Däremot behöver jag både fotsalva och handcreme. Igår märkte jag hur torr jag var om mina hälar, de håller på o spricker fast jag använder fotfil varje vecka… Kul att få se lite av familjen!
    Kram

  3. Och behövde man något återfettande så använde man nog vad som fanns till hands. Djurtalg, ullfett. Man kan tydligen koka ullen från får och få ur fettet så man kan använda det till salva till exempel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2018 Leilas foto

Tema av Anders NorenUpp ↑